نشست علمی «فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول دیجیتال»

از سلسله نشست‌های علمی پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات، نشست علمی «فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول دیجیتال» در تاریخ دوشنبه ۱۴۰۳/۱۲/۰۶ از ساعت ۹ الی ۱۲ در پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات طبقه دوم، سالن حافظ به صورت حضوری و مجازی برگزار می‌شود.

ارائه دهندگان:

  • دکتر نیلوفر مراد حاصل (معاون پژوهشکده مطالعات راهبردی فاوا و اقتصاد دیجیتال، عضو هیات علمی پژوهشگاه)
  • دکتر فرشاد حکمی زاده (عضو هیات علمی پژوهشگاه)
  • دکتر متین سادات برقعی (عضو هیات علمی پژوهشگاه)

لینک ثبت نام برای دریافت گواهی حضور و ورود: https://dtstc.itrc.ac.ir

در صورت نیاز به هرگونه راهنمایی با مرکز آموزش مهارتهای تحول دیجیتال، خانم شایان مهر داخلی ۱۶۲ و خانم قناعتی داخلی ۲۶۹ از طریق شماره تلفن ۴-۴۴۶۵۹۶۶۱ تماس حاصل شود.

چکیده:

اجلاس بریکس از سال ۲۰۱۰ هر ساله برگزار میشود و کارگاه آموزشی با عنوان فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول دیجیتال در سال ۲۰۲۴ با حضور ۲۲ شرکت کننده از ۱۳ کشور از جمله ایران برگزار گردید. مسئول برگزاری این کارگاه، شاخه چین (BIFNC) موسسه شبکه های آینده بریکس BRICS Institute of Future Networks)، مرکز ترویج توسعه جهانی آژانس همکاری توسعه بین المللی چین Global Development Promotion Center of CIDC) با همکاری آکادمی فناوری اطلاعات و ارتباطات چین بوده است. در این نشست گزارشی از حضور کارشناسان پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات در کارگاه آموزشی در کشور چین ارائه خواهد شد. به همین منظور به معرفی CAICT در بریکس و تاریخچه پیوستن ایران به آن جایگاه بریکس در جهان و ارتباط آن با تحول دیجیتال BIFN و جایگاه آن د بریکس، اهداف و ابتکارات BIFN و رویکردهای آن ترویج همکاریهای بین المللی تجربیات کشور چین در حوزه اقتصاد دیجیتال معرفی اقتصاد دیجیتال داده محور و توضیحاتی درباره شرکتهای بازدید شده پرداخته خواهد شد.

نشست علمی «فناوری اطلاعات و ارتباطات و تحول دیجیتال»
برچسب گذاری شده در:            

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *